Robotizirani čistilec oken Atvel Zorro Z6

21,00
Robot je opremljen z giromodulom, ki mu omogoča nadzor nad svojimi premiki po steklu. Zahvaljujoč podatkom giromodula in sodobnemu algoritmu za nadzor, robot pokrije celotno površino okna, ne pušča nepočiščenih predelov in se po čiščenju vrne na izhodiščno točko.
Zahvaljujoč nenehno vrtečim se kolesom in krpam iz higroskopske tkanine, robot izvaja intenzivne drgnjene gibe. Dvojni čistilni modul prepotuje isto območje dvakrat - z zgornjim in spodnjim diskom. To zagotavlja visoko kakovost odstranjevanja umazanije.
Čistilec oken je opremljen z občutljivimi MEMS senzorji, ki nenehno spremljajo delovanje naprave - merijo prepotovano razdaljo, zaznajo stik z okvirjem, merijo pritisk v vakuumskem sistemu. To zagotavlja varno delovanje in preprečuje odmik od površine, ki jo je treba očistiti.
Robot vas ne bo pustil dolgo čakati. Zorro Z6 je opremljen z visokohitrostnimi pogonskimi motorji, ki omogočajo hitro čiščenje - 1 kvadratni meter v samo 3,6 minutah. Običajno robotu za čiščenje oken traja 4-5 minut, da to opravi.
Robot se zažene z enim gumbom in ga je mogoče upravljati z daljincem: vklopiti in izklopiti, spremeniti pot ali ustaviti naprave.
Robot se napaja iz električnega omrežja. Če pa pride do izpada električne energije, vakuumski motor deluje še 30 minut. V tem času bo robot nadaljeval delo na rezervni bateriji in bo sprožil alarm.

Cena je navedena z DDV